Kamis, 15 November 2012

godkov ali drugih mestih, kjer je lahko povežete do danes preteklosti, n

To je ne samo o vaš Planet, ali o vaši državi, vaše stanje, svoje mesto, svoje Skupnosti ali vaši ulici; gre za zgodovino in kaj boš naredil o tem. Varstvo naše zgodovine narodov je nekaj, ki nas krepi v vseh pogledih, grand in lokalni. Ohranjanje gibanja nam omogoča, da ustvarjajo delovna mesta, graditi postopoma trajnostnega mesta, ekiosku.com aman navdih za dolgoročno podporo in pomoč za domačine, vendar pomembneje pa omogoča za spodbujanje globlje razumevanje za pomen zgodovinskih spomenikov, ki predstavljajo naše kulture narodov, dediščine in razvoj, tako da bodo še naprej obstajajo in rastejo za prihodnje generacije.

toda...

Kaj se zgodi, ko Trenutna preservationists in njihova prizadevanja potrebujejo ne samo skozi vzdolž naše zgodovine oprijemljive stavb, ki so shranjene ampak tudi skozi naslednja generacija preservationists? Večjih težav sooča preservationist Skupnosti je dosegel novo občinstvo in da bi lahko razširili javne ozaveščenosti o koristih konzerviranja. Zato je ključnega pomena smo sprejeti potrebne ukrepe in ustvariti proaktivnih načrtov glede kaj prihodnosti zgodovinski ohranjanje bo izgledal v letih, se nadaljuje. Kako naslednje generacije zgodovinski preservationists so obdelane z izobraževanjem, ustrezne informacije in kako zavzeti dejanje bo imela velik vpliv na svetov preservationist prizadevanja.

V današnje mladine, je vse bolj očitno, da obstajajo moteče vrzeli na splošno, nacionalni in lokalni zgodovinsko znanje in da je nezmožnost razumeti pomen zgodovino kot to nanaša na njihovo življenje danes.

Torej, kaj storiti, lahko izobražujemo naše mladine, tako da lahko zaščiti svojo zgodovino? To lahko počnemo držeč jih zanima? da. da.

Izkoristimo naša prizadevanja v programe, ki ponujajo stalno priložnosti za naše mlade naučiti o tem narodov zemljišča in tej državi kulturne dediščine. S sodelovanjem v verodostojni roke na izkušnje z viri, ki razkrivajo velike količine zgodovinskem kontekstu, kot so strukture, povezane z zgodovinske osebnosti, ali kraji, kjer je prišlo do pomembnih dogodkov ali drugih mestih, kjer je lahko povežete do danes preteklosti, naše mladine lahko Vsadek občutek zveza v naši zgodovini.

Zgodovinski preservationists pogosto čutijo, da morajo ohraniti zgodovino, dediščino in kulturo v kakršnikoli obliki, ki jo vzdržuje; bolj pogosto kot ne, to je v stavbi pomena, občasno, je potrebno obrazec v most ali 33.000 kvadratnih hektarjev zemljišč, vendar pa v tem primeru je potrebno obliki naše sedanje mladine. Naše mladine je, kdo bo kmalu nadzor nad naš narod in svojo zgodbo. Zgodovinski preservationists so to bistveno povezavo, potrebne pri povezovanju Skupnosti našega naroda prednosti zgodovinski ohranjanje. Z zagotavljanjem priložnosti za učenje, navdušenci lahko obliko znanja učencev in zamisli o zgodovini in pomen konzerviranja in ustvariti čvrst temelj, ki se bodo izvajali za njihove življenjske dobe; temelj, ki bo pokazal, kako se naš narod razvila celo s konstantno ljudi, kulturne in naravne spremembe, ki se pojavljajo.

Obstaja vedno načine spodbujala vključevanje in sodelovanje naše mladine ki bo sčasoma obsegajo ohranjanje delovne sile v prihodnosti. S tem naslednjo generacijo globljega razumevanja sebe in svet okoli njih, ki je ustvaril tkanine našega naroda smo lahko še naprej ohranjajo iz preteklosti s svojo fizično še vedno. Takega sodelovanja, ki se začne s partnerstvi z lokalnih šol, klubov, organizacij, programov, delo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar